Головне

Макрідіс: Матч із запоріжцями - кращий за два місяці

09.11.2008 13:00 393 0
Донецький "Металурга" у матчі із запорізькими "металургами" продемонстрував найкращу гру за останні два місяці - вважає кіпрський плеймекер донеччан Константінос Макрідіс. Про це пише прес-служба донецького клубу.

"Це був наш кращий матч за останніх пару місяців. Ми повертаємо свою літню форму", - каже гравець, який відкрив рахунок у матчі.  

"До гри Ніколай Костов найдокладнішим чином нам розповів про те, чим є наш опонент. Ми виконали установку нашого наставника. Ми здорово володіли м'ячем, відмінно пресингували", - вважає Макрідіс.

"У першому таймі ми грали просто відмінно. Після перерви нам не удалися стартові десять хвилин поєдинку. Після пропущеного м'яча ми знов узяли ініціативу в свої руки і забили ще два м'ячі", - додає півзахисник.  

Макрідіч упевнений, що рахунок відображає реальне співвідношення сил двох команд на полі. "Попередні зустрічі ми провели не дуже успішно, і тому сьогодні нас могла влаштувати лише перемога", - каже він.  

У донецького "Металурга" залишилася одна кубкова зустріч і три поєдинки у чемпіонаті до зимової перерви. "Ми просто зобов'язані виграти у всіх цих матчах", - додає легіонер.  

Також кіпріот прокоментував свій гол у ворота запоріжців:

"Забивати головою мені удається нечасто, по-моєму, це мій другий гол, який я забив головою за всю мою кар'єру".

Коментарі ()