Головне

"Карпати" пропустили шість голів через травми захисників - Олег Кононов

09.11.2008 10:49 186 0
У двох останніх матчах "Карпати" пропустили шість голів через травми провідних захисників. Про це повідомив головний тренер львівського клубу Олег Кононов після матчу чемпіонату України із київським "Арсеналом".

"Є об'єктивні причини, у нас не грали два основні захисники - Федорів і Мілошевіч, у них травми", - заявив наставник львів'ян.

"Забили три м'ячі, могли ще забити. Насторожує той факт, що суперники нам двічі забили. Непорядок. Будемо над цим працювати", - цитує коуча прес-служба "Карпат".

"Недоліки і без того є, ми це бачимо, на тренуваннях будемо відпрацьовувати, щоб суперник менше моментів створював. Бо зараз всі тренери на валідолі. Моментами добра була гра, моментами жахлива, то вірили в себе, то не вірили", - додав Кононов.

На його думку, "Арсенал" бився до останнього. "Відступати нам не можна було - темп ми взяли дуже високий, суперник його підтримав. Команди втомилися, але останні хвилини ми провели все таки краще. Більше відкривалися, більше було точних передач", - наголосив тренер.

"Роботи ще багато", - підсумував Кононов результат матчу із київським "Арсеналом".

Коментарі ()