Головне

Ми не змогли ефективно зіграти в атаці, - Безсонов

08.11.2008 09:27 230 0

Володимир Безсонов, в.о. головного тренера "Дніпра", після матчу з "Харковом" (2:0):

- Була дуже складна гра, чого ми, загалом, чекали. ФК "Харків" перебуває у складній ситуації, і ми знали, що потрібно долати дуже насичену оборону, що це дуже важко. Відверто кажучи, ми її так і не подолали. Помилка у захисті "Харкова" вплинула на перший гол. А далі, звичайно, суперник розкрився, і ми вже контролювали гру. Забили другий м'яч зі стандарту.

- Наскільки ви задоволені грою Алсідеса, який був відсутній довгий час?

- Зрозуміло, що після перерви чекати від нього хорошої гри було складно. Але колись потрібно починати. І якщо його діями в обороні я практично задоволений, то грою в атаці незадоволений. Було багато браку, мало флангових передач, мало активності в атаці. Думаю, ця гра послужить для нього хорошою практикою на шляху до прогресу.

- Вам сьогодні було легше будувати гру своєї команди, враховуючи те, що ви добре знаєте гравців суперника?

- Знаючи, що доведеться долати насичену оборону, ми поставили два нападники. Але своїми діями ми не змогли ефективно зіграти в атаці. Продовжуватимемо. Травма Бєліка стала причиною заміни, яку я провів. Звичайно, було мало атакуючих дій з боку середньої лінії. У перерві я сказав їм, що якщо тільки відходити назад і отримувати м'яч, а не грати активно на атаку, оборону не зламаєш. Якоюсь мірою у другому таймі стали активніше грати попереду – можливо, за рахунок цього і прийшов результат.

- Чому зоряні гравці не можуть налагодити гру в середній лінії?

- Потрібний час і терпіння. Я тут нещодавно, і мої вимоги для них нові. А нове завжди бореться зі старим. Нове – це рух вперед, і все це потрібно тренувати і тренувати.

fcdnipro.ua

Коментарі ()