Головне

Воронін: Мені практично нічого не вдалося

07.11.2008 16:00 379 0

Нападник "Герти" Андрій Воронін коментує гру своєї команди з "Металістом" у груповому турнірі Кубку УЄФА. 

- Мені практично нічого не вдалося. У чому причина? Думаю, справа у мікротравмі. Лише після того, як остаточно зможу її залікувати, стану виходити на полі із стовідсотковою готовністю і приносити користь команді.

Що стосується результату, то ним не можна не бути задоволеним - по такій грі взяти у Харкові більш ніж очко ми не могли. Та і особливих моментів для завершення атак у нас не було.

Андрій Воронін у Харкові не забив. Фото АР
 

- Як оціните гру "Металіста"?

- Чесно кажучи, у нього теж не було реальних шансів. В основному гра проходила в середині поля, при цьому обидві команди добре оборонялися. Варто віддати належне харків'янам, що досягли успіху в захисті.

- Рахунок по грі?

- Думаю, так. Повторюся: як таких яскравих моментів в обох команд не було. Хтось більше володів м'ячем, хтось менше. Вважаю, що цей результат можна вважати цілком гідним для обох команд.

- Судячи за надійної грою оборони, "Герта" добре вивчила гру "Металіста".

- Ні, особливо ми нічого не вивчали. Лише у день перед матчем тренер показав нам гру харківської команди з "Чорноморцем". Цим все і обмежилося.

- Фаворитів групи вже можете назвати?

- Ще рано про щось говорити. Побачимо, як зіграють португальці з турками ("Галатасарай" виграв в гостях у "Бенфіки" 2:0, - прим. ред.). У "Герти" зараз два очки, в наступному матчі приймаємо вдома "Галатасарай". Якщо вдасться виграти у турецької команди, з'являться непогані шанси вийти з групи.

- До Харкова приїжджав головний тренер збірної України Олексій Михайличенко. Чи відбулася у вас зустріч і чим вона завершилася?

- Насамперед, наставник національної команди приїхав побачити гру. У нас відбулася коротка зустріч, але про що ми говорили, зрозуміло, розповідати не буду (посміхається). Це залишиться між нами.

- Непорозуміння між вами вичерпані?

- Я хочу про це забути і концентруватися лише на футболі. Думати про те, що було і що буде, у мене немає бажання.

- У складі "Металіста" грали три потенційні кандидати у збірну України - Девіч, Слюсар і Валяєв. Що про них скажете?

- Коли я на полі, як правило, не звертаю уваги на суперників. Тому оцінювати футболістів, що грають у команді суперника, я не можу.

- На стадіоні "Металіст" за неповний місяць вам довелося побувати двічі. Як вам обстановка на майбутній арені Євро-2012?

- Скажу про інше: ці візити до Харкова склалися для мене по-різному. За збірну проти Хорватії я не грав, а за "Герту" вийшов на полі з перших хвилин. Нічого не поробиш: таке воно, футбольне життя...

Спорт-Экспресс в Украине

Коментарі ()