Головне

Тренер "Герти": Результат 0:0 – це гарний підсумок

07.11.2008 08:46 631 0
Післяматчева прес-конференція головного тренера "Герти" Люсьєна Фавра:

- Результат 0:0 - це гарний підсумок. Важкий був матч. У перші 15 хвилин у нас були великі проблеми на цьому полі. У нас не було останнього паса. А в цілому шанси були в обох команд, але не вийшло, і не вистачило, зважаючи на все, саме останнього паса. Ми ще не вилетіли з групи, тому усе ще можливо. Будемо далі грати і побачимо, що буде далі.

- Сьогодні 501-ий день Вашої роботи тренером. Як ви його охарактеризуєте, і що Ви можете сказати про місто Харків і про стадіон "Металіст"?

- Це був позитивний для мене день. У нас були можливості, але, на жаль, щось не вийшло. На мій погляд, усе було позитивно.

- Скількох гравців тренер "Герти" виставляв проти нападника "Металіста" Жажа?

- По DVD, що мені вдалося подивитися, я побачив, що Жажа - дуже гарний гравець, але в цілому в команді дуже гарна лінія атаки. №6 дуже добре зіграв. Багато було небезпек з боку "Металіста".

- Тобто, два гравці грали персонально з Жажа?

- Два гравці - ні.

- Прокоментуйте гру Вороніна і скажіть, чи хочете б Ви, щоб він грав у Вас на постійній основі, а не в оренді?

- Ще я не можу нічого сказати. Воронін добре грав, він дуже багато бігав і намагався забити. "Металіст" обіграв "Бешикташ" - це дуже важкий був суперник. Гравці команди дуже сильно боролася, і з ними було важко грати.

- Що вам більше сподобалося сьогодні в грі?

- Команда "Металіст" дуже добре грала в захисті й у нападі. У перші 15 хвилин ми намагалися контролювати гру. М'яч довгий час був у повітрі, і його там контролювати було дуже складно. Пізніше ми вже почали контролювати гру, але, на жаль, забити не вдалося, потрібно було більше атакувати.

- Що ви можете сказати про наступну гру Вашої команди?

- У нас був дуже важкий тиждень. А тут ще і велика поразка від "Вердера". Команда була утомленою, і можна сказати, що в нас не було сили. Попереду у нас важлива гра в неділю. Я сподіваюся, що команда збереться і серйозно зіграє в майбутньому матчі.

- Яких футболістів "Металіста" Ви б хотіли побачити у своїй команді?

- Мені важко сказати, якого гравця я бачив би в себе в команді. У цілому "Металіст" - сильна команда, і зараз я б не хотів про це думати. У Харкові дуже сильна команда!

ФК Металіст

Коментарі ()