Головне

Ліга чемпіонів. Динамо - Порту - 1:2 ВІДЕО

05.11.2008 19:39 859 0
Ліга чемпіонів. Динамо - Порту - 1:2 ВІДЕО

Гру "Динамо" з "Порту" очікували усі з нетерпінням. Але ніхто не очікував, що після впевненої гри в обороні в Португалії динамівці програють на рідному стадіоні.

Начебто б і перевірена стратегія дала результати вже на 21-й хвилині у вигляді забитого Мілевським м'яча, після злагоджених дій Гіоане і Кадуррі. Вишукану передачу зробив марроканець на Гіоане, а той обережно виклав м'яча динамівському форварду - більярдний удар Мілевського, і кияни вийшли вперед.

Але, судячи з усього, м'ячі у відповідь португальців не входили в їхні плани. В цілому, до 69-ої хвилини на стадіоні ім. Лобановського була присутня тільки одна команда - захисники господарів діяли вдало і натяку на небезпечні моменти у воріт "Динамо" не було.

Але перші дзвіночки вже пролунали на 8-й хвилині, коли півзахисник гостей Мейлереш перевірив стійку за спиною Богуша. Удар по воротах завдавався з цілком "комфортної" позиції, Вукоєвіч і Гіоане не повинні були дозволяти такого в своїй зоні. 

Розуміючи, що обіграти оборону киян буде складно, "Порту" почав використовувати незвичні для себе довгі передачі й удари з далеких дистанцій. Але результату це не дало. У підсумку перша половина так і закінчилася з рахунком 1:0 на користь киян.

Перша половина другого тайму тільки нагадала, що м'ячем більше володіють португальці, але динамівці в цілому контролювали гру. Таке відчуття було до голу Роланду на 69-ій хвилині. Цей момент можна назвати переломним у матчі.

Гол було забито відразу ж після появи на полі ще одного форварда в складі португальців. Перед цим через травму поле залишив Гіоане, і в киян теж відбулася рокіровка з виходом гвінейського нападника. Хоча це було дивно на тлі мінімальної переваги киян.

Але Бангура не допоміг. Він хіба, що запам'ятався частими падіннями, а також ударами по воротах із найнезручніших позицій.

З "Динамо" злий жарт зіграло старе футбольне правило - "Не забиваєш ти - забивають тобі!" Здавалося, після удару Вукоєвіча на 88-ій хвилині м'ячу нікуди дітися, але в підсумку усього лише стійка рятує "Порту". А ось Лучо через кілька секунд пробив точніше.

У цілому, гра динамівців у цьому сезоні додає оптимізму, але варто задуматися, що все-таки не вистачає повноцінних замін. На полі не вистачало Нінковіча. Єрьоменко загубився на полі, подекуди необов'язково порушував правила, і небезпечні моменти на його правому фланзі атаки створювали тільки Вукоєвіч і Гіоане. До того ж, невідомо чому за його спиною опинився Лучо, коли забивався другий м'яч у ворота "Динамо".

Також можна запитати в Несмачного, чи обов'язково було фолити на 68-й хвилині.

На тлі інших трьох ігор у Лізі Чемпіонів ця гра стала винятком. Головне, щоб цей виняток не вплинув на розташування команд в турнірній таблиці по завершенню групового турніру.

  

1:0

1:1

1:2

Коментарі ()