Головне

Меморіал Лобановського виграло "Динамо". З Лос-Анджелеса

05.11.2008 16:35 306 0

У Нью-Йорку завершився турнір, присвячений пам'яті Валерія Лобановського. Традиційне змагання, організатором якого виступає Асоціація ветеранів спорту США (президент Рафаїл Городецький, виконавчий директор Едуард Лучин), проводилося вшосте. Президентом турніру є легендарний капітан "Динамо" (Київ) 60-х років Віктор Каневський.

- Цього року в турнірі брали участь чотири команди ветеранів - "Динамо" (Лос-Анджелес), "Динамо" (Нью-Джерсі), "Карпати-International" (Нью-Йорк) і "Леви Чикаго", - розповів Лучин. - Перше місце посіли лос-анжелесці, які обіграли по пенальті одноклубників з Нью-Джерсі, третіми фінішували "Карпати-International", які взяли гору над "Левами". Вперше в історії Меморіала Лобановського проводився турнір серед молодіжних команд, в якому змагалися нью-йоркські "Чорноморець", ZHL і "Карпати-International". Матчі проводилися за коловою системою, що визначила двох останніх як суперників у вирішальному поєдинку. У ньому з рахунком 2:0 перемогли "інтернаціоналісти", які здобули Кубок Валерія Лобановського.

Прикрасою турніру став матч між зірками ветеранів Америки і київського "Динамо". Гра, яка складалася з двох таймів по 35 хвилин, проходила у впертій, цікавій боротьбі і завершилася важкою перемогою динамівців - 2:0. У складі киян відзначилися Віктор Хлус, який у середині другого тайму ударом головою відправив м'яча в сітку воріт американців, і Олег Саленко, який реалізував пенальті за хвилину до фінального свистка. У складі динамівців виступали зірки футболу минулих десятиліть: Андрій Ковтун Сергій Кузнецов, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Андрій Анненков, Віктор Хлус, Сергій Коновалов, Олег Саленко, Віктор Насташевський та інші.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()