Головне

"Прикарпаття" не знімається з Першої ліги

05.11.2008 14:46 507 0

Івано-Франківський футбольний клуб "Прикарпаття" не буде зніматися з перегонів національного чемпіонату у першій лізі. Про це кореспонденту телевізійної програми "Наш футбол" (УТ-1) повідомив міський голова міста Івано-Франківська, а за сумісництвом - голова обласної федерації футболу і наглядової ради ФК "Прикарпаття" Віктор Анушкевичус.

"У клубі дійсно склалася доволі критична ситуація, і ми мали намір розпочати процес виходу "Прикарпаття" з Професіональної футбольної ліги України, однак зваживши всі "за" і "проти", усвідомивши величезне соціальне і виховне значення клубу для нашого регіону, його славну історію, і ще раз проаналізувавши можливості міста, вирішили, що ми не маємо права дати загинути "Прикарпаттю". Професіональний футбол на івано-франківщині пустив коріння майже 70 років тому, в 1940-му. І протягом всього цього періоду він залишався найулюбленішою грою для наших краян. Зрештою, поняття "гра" вже давно стало для івано-франківців набагато ширшим і об'ємнішим. А тому - чи можемо ми спокійно спостерігати як гине в місті улюблена команда майстрів? Питання риторичне.

"Прикарпаття" продовжить виступи в першій лізі. Принаймні до кінця року дограє. А потім ми сядемо за круглий стіл - підіб'ємо підсумки і будемо шукати вихід із скрути. Сподіваюсь, що нам пощастить його знайти, як і порозуміння усіх зацікавлених сторін"- сказав у інтерв'ю програмі "Наш футбол" міський голова Івано-Франківська.

"Наш футбол", спеціально для UA-Футбол

Коментарі ()