Головне

Несмачний: "Матч з "Порту" буде дуже важким"

05.11.2008 12:33 333 0

Після тренування команди у Конча-Заспі на запитання журналістів відповів захисник "Динамо" Андрій Несмачний:

- Думаю, матч в Києві буде значно важчий, ніж у Португалії. Від цього матчу залежить все, як для нас, так і для "Порту". Я б сказав, що це буде найважливіший для "Динамо" поєдинок у цій Лізі Чемпіонів. Тому кожний з нас повинен максимально сконцентруватися і показати свою кращу гру.

- Вже встигли вивчити суперника?

- Так, ми знаємо всі сильні сторони португальців, втім, як і те, що зможемо їм протиставити для досягнення позитивного результату. У них дуже хороша команда, організована. Всі гравці непогано технічно оснащені, тому матч справді вийде дуже важким.

- Після першого поєдинку можете когось виділити у складі суперника?

- Всю команду. Зараз один в полі не воїн, свій внесок до загального успіху вносить кожен. У них хороша комбінаційна гра, чудово грають у пас, швидко переходять в атаки.

- Юрій Сьомін вказував на якісь помилки після матчу в Португалії?

- Звичайно, адже матчів без помилок не буває. Тренер сконцентрував нашу увагу на тому, що потрібно краще відбирати м'яч, особливо в центральній зоні, і ще на декількох моментах. Все залежить від кожного з нас.

- У чемпіонаті "Порту" програв два матчі поспіль, чого давно не траплялося. Як вважаєте, таким чином вони готуються до матчу з "Динамо"?

- Не знаю, що там у них відбувається, напевно, рівень португальського футболу, як і українського, також значно піднявся. Середні команди можуть запросто конкурувати з грандами. Тому так і вийшло. Не можна грати в Лізі Чемпіонів, не виступивши вдало в своєму чемпіонаті, тому я не думаю, що вони розділяють важливість матчів у внутрішньому чемпіонаті та Лізі Чемпіонів. У будь-якому випадку, це їхні проблеми.

- За два дні до матчу в касах залишалася всього тисяча квитків. Розраховуєте на підтримку трибун?

- Звичайно. У нас невеликий стадіон, який вміщає всього 20 тисяч глядачів, тому, думаю, він буде заповнений на 100%. Зараз уболівальники чудово підтримують нашу команду. На такий серйозний матч, який дуже важливий і для нас, і для наших прихильників, стадіон буде заповнений повністю.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()