Головне

Дель Пьєро готується обіграти "Реал" на "Сантьяго Бернабеу"

05.11.2008 10:23 380 0
Капітан "Ювентуса" Алесандро Дель Пьєро заявив, що його команда вийде на поле "Сантьяго Бернабеу" з максимальною концентрацією і настроєм переможця на майбутню гру.

Дель Пьєро упевнений, що його команді до снаги перемогти мадридський "Реал" і на його полі, у Мадриді.

"Для того, щоб досягти успіху в цьому матчі нам необхідно бути постійно уважними і не втрачати граничної концентрації. Такі матчі завжди треба проводити дуже уважно. Клаудіо Раньєрі говорить, що якщо ми чітко зіграємо у свою гру, то в нас не повинно виникнути особливих проблем", - заявив Дель Пьєро.

"Ми прекрасно розуміємо яка  команда буде протистояти нам. Якщо ми хочемо перемогти, то нам треба абстрагуватися від всіх імен і титулів цієї команди і просто грати черговий матч із граничною віддачею. Нам треба стежити за Раулем. Незважаючи ні на що він продовжує забивати. Наскільки я знаю, він один із кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів. В останньому турі Ла Ліги він також забив. Це неймовірний гравець і справжній капітан. Я ніколи не сумнівався, що ми повернемося в Європу після всього того, що з нами сталося. Найголовніше вірити у свої сили і продовжувати працювати, не покладаючи рук".

www.goal.com

Коментарі ()