Головне

Гравці "Шахтаря" про матч зі "Спортінгом"

05.11.2008 08:31 371 0

Коментарі гравців "Шахтаря" після матчу зі "Спортінгом":

Маріуш Левандовскі:

- "Спортінг" зіграв розумніше і зміг забити м'яч. Ми ж пропустили гол, причому практично на тій же самій хвилині в другому таймі, що і в домашній грі з португальцями. Взагалі-то, з обох боків моментів майже не було. Зіграли типовий нульовий матч. Вважаю, що обидві зустрічі "Шахтар" міг провести краще, як мінімум звести їх внічию. Зрозуміло, посилено готуватимемося до гри з "Базелем", від неї залежить наша участь наступного року в Кубку УЄФА. Ми зобов'язані перемогти.

Андрій Пятов:


- Ось всі говорять, що потрібно покращувати захист, а захист починається з нападників… Всі повинні оборонятися. Потрібна повна концентрація, це футбол. А помилки всі здійснюють, не було б помилок - не було б і голів. У нас залишилася серйозна мотивація - боротьба за участь в Кубку УЄФА. Сьогодні "Базель" зіграв з "Барселоною" внічию, тепер у швейцарців прокинувся ентузіазм. Вони гратимуть на перемогу. І нам треба обігрувати "Базель" вдома, доводити своїм уболівальникам, що ми сильніші.

Томаш Хюбшман:

- Чому програли? Бо пропустили на один м'яч більше, ніж суперник. А "Спортінг" нічим не здивував. Що нас може мотивувати? Лише сама Ліга! Якщо вже Ліга Чемпіонів не заставляє грати, тоді і не знаю, що взагалі здатне мотивувати футболіста. Виходитимемо, битимемося в матчах з "Базелем" і "Барселоною".

shakhtar.com

Коментарі ()