Головне

"Динамо" та "Порту" розсудить театральний діяч

03.11.2008 21:21 309 0

Стала відома бригада арбітрів, яка в середу обслуговуватиме матч четвертого туру Ліги Чемпіонів між "Динамо" (Київ) і португальським "Порту".

Суддівська бригада представляє Австрію. Арбітр в полі – Конрад Плаутц (Konrad Plautz). Плаутц народився 16 жовтня 1964 року. У повсякденному житті австрієць управляє справами невеликої театральної трупи, паралельно граючи у виставах другорядні ролі.

Зайнятися суддівством Конрад вирішив у 20-річному віці. У 1989 році почав обслуговувати матчі австрійської бундесліги як асистента арбітра, а через два роки – вже як головний арбітр. Отримавши статус ФІФА в 1996 році, австрійцеві відразу ж довірили обслуговувати фінал чемпіонату Європи серед 16-річних футболістів. На даний момент Плаутц входить до списку 30-ти кращих арбітрів Європи.

Як головний арбітр Плаутц обслуговував два поєдинки групового турніру Ліги Чемпіонів за участю "Динамо". У сезоні 2000/2001 "Динамо" на своєму полі програло ейндховенському ПСВ (0:1), а трьома роками пізніше вже обіграло лондонський "Арсенал" (2:1).

Асистентами арбітра призначені Бернхард Заунер (Bernhard Zauner) і Раймунд Бух (Raimund Buch). Резервним рефері на матчі працюватиме Томаш Штайнер (Thomas Steiner). За організацією матчу стежитиме Йоав Штраус з Ізраїлю, а роботу арбітрів оцінить Рольф Хауген (Норвегія).

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()