Головне

"Порту" розуміє важливість матчу з "Динамо" - Дем'яненко

03.11.2008 17:19 331 0
"Порту" розуміє, що від гостьової гри з "Динамо" залежить їх майбутнє в єврокубках. Так вважає Анатолій Дем'яненко, колишній головний тренер Київського "Динамо".

"Я думаю, португальці розуміють, що від гостьової гри з "Динамо" залежить їх майбутнє в єврокубках: якщо вони програють, то практично втратять шанси на вихід з групи. А у киян є дуже хороша можливість грамотно побудувати гру і виграти. Чи вийдуть на полі Корреа і Гусєв, які відновилися? Складно сказати в якій формі зараз перебувають ці гравці - адже вони пропустили дуже багато часу. Але одну справу грати за дубль і зовсім інше - у Лізі чемпіонів. На це питання ми взнаємо відповідь у середу.

Я не беруся передбачити склад "Динамо" у цьому матчі. Це дуже важко буде зробити - все залежить від тактики і стратегії. Важко передбачити, як вважатиме за краще грати Юрій Павлович: з одним нападником або двома.

Справжнім дванадцятим гравцем "Динамо" у грі проти "Порту" стануть їх уболівальники. Я упевнений - буде аншлаг, не зважаючи на високі ціни на квитки. Але і у португальців буде активна підтримка - їх фанатська група уміє завести футболістів, але це можна зрозуміти - вони народ південний, гарячий.

А ось в "Шахтаря" ситуація схожа з "Порту". Гірники потерпіли дві прикрі поразки - у компенсований час від "Барселони" і на останніх хвилинах, удома від "Спортінга". Їм обов'язково треба вигравати на виїзді у португальців, надто що це донеччанам по силам" - передає слова Дем'яненка газета "Сегодня".

Коментарі ()