Головне

Тлумак: "Спина болить, але до зими сподіваюся вилікуватись"

03.11.2008 14:31 204 0

Після важкої травми хребта екс-капітан "Карпат" перебуває на лікарняному. Прикрий випадок з голкіпером "Зорі" Андрієм Тлумаком трапився вже на сьомій хвилині матчу проти ФК "Львів". В одному з ігрових епізодів, після зіткнення, колишній улюбленець львів'ян описав сальто і невдало впав на землю. До нього підбігли лікарі, але хто не знає бійцівських якостей Тлумака? Він вирішив грати далі. Таке геройство може дорого коштувати - зараз Андрій у лікарні з невтішним діагнозом - перелом дев'ятого грудного хребця. На щастя, не перелом хребта - про що активно писали раніше.

- Як почуваєшся? Спина болить?

- Болить трохи. Але я думаю, що це така травма... мине час і знову бігатиму. Сподіваюся, що зимові збори буду вже проходити з командою. І буду далі грати.

- Зараз пригадуєш той епізод?

- Я вибіг на вихід, під мене хтось із гравців суперника підсів, я зробив сальто і невдало впав на газон. А хто там був піді мною - не бачив.

- Судячи зі всього, у тому епізоді в епіцентрі був Григорій Баранець. Він не зв'язувався з тобою?

- Ні. ("У тому моменті нападник "підсів" під Тлумака, але це було зроблено не усвідомлено. Тому провини форварда "Львова" там не було", - пояснив головний тренер "Зорі" Анатолій Волобуєв).

- Чому відразу не попросив заміну?

- Думав, що дограю. Тоді сильної болі не відчував. Навіть уявити не міг, що травма настільки серйозна. Але ближче до перерви кілька разів вибив м'яча з землі, а воно віддало на спину. В роздягальні зрозумів, що далі грати не зможу.

- Що лікарі кажуть?

- Лежати треба. Приписали мені постільний режим на місяць. Потім потрошки займатися реабілітацією. Бо зразу вийти на поле не дозволять.

- Раніше у тебе було щось схоже?

- Зі спиною ні. Та й взагалі за 12 років моєї кар'єри у мене травм було менше, ніж за останні півроку в "Зорі". То лікоть зламав і от щойно вийшов грати - як проблеми зі спиною. Не фартить у Луганську...

- Як дружина і син почуваються?

- Біля мене постійно. Привозять їсти...

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()