Головне

Володимир Безсонов: "Хочеться, щоб молоді виправдовували довіру..."

03.11.2008 09:42 316 0

Володимир Безсонов, в.о. головного тренера "Дніпра", після матчу з "Кривбасом" (1:0):

- Хочеться, щоб молоді виправдовували довіру, яку їм надають. Але, напевно, вони не розуміють, що їм довіряють. Якщо у дублюючому складі проявляють кращі якості, стають там лідерами, то до цього рівня вони ще не готові. Ви самі бачили, що у ряді ігор виходили і Каверін, і Коноплянка, і Карноза, і Клімавічюс, але, очевидно, вони ще не розуміють, що таке найвищі вимоги. Тому в першому таймі наша молодь випала з гри. Якщо просто виходити і віддавати м'яч назад, то це, напевно, і я зможу зараз робити. А брати ініціативу, проявляти кращі якості.

Довелося робити заміни, і вийшли люди, які певний час пограли у великому футболі, і довели, що є ще порох у порохівницях. Мені залишається ж вводити молодь поступово. Відштовхувати хлопців я не збираюся, але ці ігри показали, що, напевно, їм рано ще виходити в основному складі.

Результатом сьогодні я задоволений. У другому таймі був позиційний пресинг, флангові атаки, удари по воротах. Найголовніше, що була боротьба за результат. Гравці проявили характер, майстерність, і я їх за це дякую.

- У складі "Кривбаса" виступає багато гравців з "Дніпра". Повернути когось плануєте?

- Думаю, що на збори поїдуть деякі з них. Зараз я не називатиму прізвища. А деякі відправляться у зворотному напрямі.

- Як швидко відновиться Алсідес?

- Він приступив до тренувань, але потім у нього піднялася температура. У даний час він хворий.

- Судячи з замін, Ви вгадали тільки з третьою?

- Холєка довелося випустити на правий фланг, тому що Давідсон, якщо в обороні виконував свої обов'язки, то в атаці випав з гри. А на останніх тренуваннях я, чи то випадково, чи то ні, помітив хороші якості Холєка як крайнього захисника. І для себе відзначив, що його сміливо можна ставити на цю позицію. Він справився, віддав гольову передачу, та і взагалі відчуває себе там комфортно. Значить, універсал.

- Чому не проходить в основний склад Олег Шелаєв?

- Розумієте, був би Шелаєв, ви б запитали, де Калиниченко. Був би Шершун, запитали, де Лисицький. У вас безпрограшна лотерея. Можна ставити на матч тільки 10 польових гравців, а я вже давно сказав, що це будуть сильні.

fcdnipro.ua

Коментарі ()