Головне

Олег Таран: "У нас були моменти, які потрібно було реалізовувати"

03.11.2008 09:34 219 0

Олег Таран, головний тренер "Кривбаса", після матчу з "Дніпром" (0:1):

- Ми знали, що перевага буде у того, хто оволодіє центром поля. На жаль, у нас травмовані основні гравці Бюлюкбаши і Максимов, тобто середню лінію ми сьогодні поставили нову: грали Рожков, Пашаєв. Павло, на відміну від Максима, все-таки фланговий гравець, і у нього дуже мало практики гри на цій позиції. Ризикували, але іншого виходу не було. Зараз ще "зламався" Костя Балабанов, отримав травму Боровик. Але, незважаючи на результат, я полякував хлопцям за гру.

- Чи виступатиме за основний склад Грицук, і чи зіграє ще в "Кривбасі" Бюлюкбаши?

- Бюлюкбаши вже тренується, і, можливо, готуватиметься на матч з "Металістом". Вже проходять травматичні наслідки. А по Грицуку. Ви бачите, яке складне у нас важке положення. Залишилися чотири гри цього року, а майбутнє тренера вирішується залежно від результатів. Я розумію, що ви переживаєте за місцевих вихованців (питання ставив журналіст з Кривого Рогу – прим.авт.), але, на жаль, за останні 10 років у Кривому Розі не з'явився жоден гравець навіть на підході. А все тому, що немає умов. Люди десятиліттями працюють на асфальті. Зараз з'явилися хороші хлопці 1991 року народження – напередодні вони зіграли внічию з дублем "Дніпра". Але цим хлопчикам потрібно ще 2-3 роки, щоб рости, а я стільки не проживу в Кривому Розі.

- Судячи по тому, що Ви схопилися за голову, коли Мелащенко промахнувся, Ви все-таки розраховували на щастя в контратаці?

- У нас були моменти, які потрібно було реалізовувати. Але з цим у нас постійні проблеми: у кожній грі у нас є моменти, коли з двох-трьох метрів не вдається забити.

- Яке враження у Вас від "Дніпра"?


- У мене є своя команда, тому я краще говоритиму про неї. "Дніпро" – хороша команда, у якій зібрані хороші гравці. Останнім часом, як мені здається, вони втратили впевненість, але це буває. В іграх, що залишилися, цією восени "Дніпро" має підтягнутися до трійки лідерів.

fcdnipro.ua

Коментарі ()