Головне

Президент клубу зайшов і сказав: "Тепер - УЄФА", - Микола Павлов

03.11.2008 08:39 352 0

Микола Павлов, головний тренер ФК "Ворскла", після матчу з "Металургом" (1:0):

- Я хочу до вас звернутися з проханням: захистіть мене від президента. Він зараз зайшов у роздягальню і сказав: "Тепер - УЄФА" - хлопці замовкли. Я йому відповів: "Давайте гратимемо собі на втіху" - хлопці зааплодували.

По грі: якщо б на початку цього круга сказали, що у нас не гратиме Маркоскі, Цуррі, Ярмаш, я б сказав, що у нас у команді будуть великі проблеми. Але сьогодні гра показала, що, втративши таких футболістів у принциповому матчі, ми не просто виграли, а дотиснули цю команду в другому таймі. Це – заслуга всього колективу, перш за все футболістів. Та і вболівальників не влаштовувала б нічия навіть з донецьким "Металургом". Все це в сукупності принесло нам бажаний результат.

- Які завдання команди на Чемпіонат і на Кубок?

- Завдання ставлять керівники, вони їх і озвучують. А перед цим радяться з тренером. У Кубку, якщо ми вже дійшли до цього етапу, то, напевно, ми продовжуватимемо йти і далі.

"Металург" - сильна команда, якщо нам не вдасться її пройти, нас ніхто не засудить. Дуже добре, що нам дісталася ця команда. Якби "Сталь" або "Олександрія", якщо б ми їй програли, то ви б, журналісти, нас змішали з брудом. Нам дістався найсильніший суперник, "Динамо" і "Шахтар" не в рахунок, там же жеребкування сліпе, вже 16 років...

- Микола Петрович, може, має сенс грати у два нападники?

- Ну, якщо у нас не буде Маркоскі, то доведеться. Ми хотіли почати грати з "Металургом", поклопотавшись про оборону. Але після травм, нам довелося перебудовуватися і грати з двома нападниками. Янузі, ми говорили у перерві, що він нам повинен допомогти і забити гол, він це і зробив.

- По ходу гри Ви робили достатньо багато тактичних перестановок, чи задоволені Ви ними? І оцініть гру на правому фланзі у виконанні Краснопєрова.

- Я знаю його вже багато років. Олег може грати на будь-якій позиції. Навіть Валерій Васильович Лобановський був про нього дуже хорошої думки. Так трапилося, що у "Динамо" в той момент були гравці класом вище, і ми умовили Валерія Васильовича віддати Олега в "Іллічівець". А брати універсального гравця, набагато краще, ніж вузькоспеціалізованого. Єсін, наприклад, може зіграти і зліва і справа.

- Наскільки серйозна травма у Ярмаша і Цуррі?

- Діагностику роблять лікарі. Напевно, завтра я знатиму. А зараз, я ж не лікар Айболіт, що б робити медичні висновки.

vorskla.com.ua

Коментарі ()