Головне

Сергій Пучков: "Гра була за шість очок"

03.11.2008 08:21 336 0

Сергій Пучков, головний тренер "Таврії", після матчу з "Львовом" (4:2):

- Ми прекрасно розуміли, що через важке становище і у ФК "Львів", і у нас, гра буде за 6 очок. Адже команди намагаються здобувати пункти і ви бачили, як важко вони даються.

Я подякував хлопцям за гру. Ми з кожним матчем намагаємось прибавляти і усувати ті недоліки, які у нас є. Думаю, що у найближчий час наші тренери будуть спокійно сидіти на лавці.

Щодо дій окремих футболістів, то я ніколи не роблю висновків відразу після гри. Завтра перегляну ще раз запис матчу і тоді робитимемо висновки. А, що стосується двох голів після "стандартів", то це гра. Будемо розбиратися. Адже крім нас на полі була ще команда суперників, яка також прагнула перемоги і створювала нам великі труднощі.

По грі скажу таке: ви самі розумієте, коли команда на перших хвилинах забиває гол, вона розкріпачується. Натомість суперник біжить відіграватися. З’являється можливість контратакувати. Ви бачили скільки ми не забили навіть при рахунку – 2:0. Така ж картина була і у другому таймі. Все могло закінчитися раніше. Навіть не враховуючи тих помилок зі стандартних положень, через які нам забивали голи. Але це – футбол. Тим він і чудовий. Тому на нього ходять люди і ним живуть.

fclviv.com.ua

Коментарі ()