Головне

Григорій Баранець: "Львів" на усі матчі виходить із думкою про перемогу

01.11.2008 16:50 484 0
Минулого сезону дует братів Баранців разом зі своїми партнерами зробив стрімкий зліт у власній кар'єрі. Заспів у середній лінії ФК "Львів", яка вважалася візитною карткою львівської команди, робив 22-річний Григорій Баранець, який став не тільки кращим розпасовувальником команди, але й її бомбардиром.

- Григорію, у першій лізі ти із братом "настріляли" понад два десятки м'ячів. Однак у Прем'єр-лізі справи не такі вже й веселі.

- Але й не сумні. Необхідно зважити на той факт, що тепер наша молода команда виходить на поле проти вітчизняних грандів. До певної міри нам непросто, але, попри усе, робимо поступ у грі та намагаємося внести позитивні зміни.

- Матч у Луганську "розмочив" твою гольову "посуху". Результативний удар вдався на славу.

- Що - правда, то - правда. От тільки не зуміли втримати цього переможного результату. Безперечно, цей гол додав мені віри, що я таки вмію і можу вражати ворота суперника навіть на такому рівні.

- Після Алчевська ФК "Львів" зосередиться на виступах у Прем'єр-лізі?

- Так воно і буде. Матч для нас видався важким. Дуже прикро згадувати про цю гру, але перемагає той, хто забиває. Так сталося, що це краще робили наші суперники.

- Чи щось змінилося у команді з приходом нового тренерського штабу?

- Передусім, ми відчули якусь свободу і легкість на тренуваннях. Юрчишин і Калита робили акцент на фізичну готовність і самовіддачу кожного гравця, а Ковалець і Беньо більше уваги приділяють тактико-технічним заняттям та зміцненню у нас командного духу. Також віддають перевагу психологічному налаштуванню кожного гравця. Роблять це таким чином, щоб заняття перевтілювались в успішний командний результат. Простіше кажучи: доводять нам, як треба грати у футбол, але із думкою про командний успіх.

- З яким настроєм приступаєте до протистояння із першим чемпіоном України?

- Із позитивним. Ми на усі матчі виходимо із думкою про свою перемогу. Тому і на цей поєдинок налаштовані оптимістично. Тренерський штаб готував команду до красивої і видовищної гри, яка принесе радість львівським уболівальникам. Адже ми - команда свого рідного міста.

- Неділя сприятиме мешканцям Львова прийти на стадіон?

- Аякже і гостям нашого міста теж. Це святковий день, тому сподіваємось на велику глядацьку аудиторію. Адже справжній уболівальник готовий підтримувати свою команду щодня.

Коментарі ()