Головне

Нері Кастільо не може визначитися із клубом

01.11.2008 15:32 275 0
Болівійський легіонер донецького "Шахтаря" готовий грати у будь-якому клубі, але не може визначитися у якому саме. Нагадаємо, гравець скандально покинув донецький "Шахтар", пішовши в оренду у "Манчестер Сіті". Зараз Кастільо належить донецькому клубу, який просить за нього 20 млн. доларів.

"Переговори з "Шахтарем" все ще тривають. Оренда неможлива. Або я повернуся до Донецька, чого хоче президент "Шахтаря", або клуб прийме одну з пропозицій про мій продаж.

Головне, що у мене є бажання грати, і мені вже байдуже, буде це "Шахтар" або інший клуб. Останнє слово за президентом. Насамперед я маю виправдати довіру, яка мені надає Рінат Ахметов.

Особисто мені не потрібні великі гроші, я переслідую лише футбольні цілі. Хочу грати! За час, проведений у "Манчестер Сіті", я так і не став основним гравцем. Але у мене є декілька пропозицій від європейських клубів, і це не може не радувати. До того ж обставини показують, що "Шахтар" теж не потрібно відкидати.

Немає упевненості, що для мене знайдеться місце в команді. А бути в стороні від футболу я вже не хочу і не можу.

Склад визначає тренер. Коли я був у "Шахтарі", мені не давали можливості грати. Не хочу просто числитися в команді і отримувати зарплату. Мені необхідно відчувати свою значущість. Я у жодному випадку не критикую Мірчу Луческу. Він відповідає за результат, йому і вирішувати, кого, куди і коли ставити. Просто я хочу, щоб мене зрозуміли: якщо я не потрібний "Шахтарю", хай мені нададуть шанс знайти свою команду.

Я не вимагаю гарантій, мені потрібний шанс проявити себе. Я багато тренуюся і готовий довести, що я професіонал і хочу жити футболом. Крім того, всього лише півтора роки залишилося до чемпіонату світу. Мені потрібна ігрова практика. Інакше як я гратиму за свою збірну?

Останнє слово за клубом. До кінця року, поки у мене не сплине термін оренди до "Манчестер Сіті", все стане гранично зрозуміло", - наводить слова гравця "Спорт-Експрес".

Коментарі ()