Головне

Цього року мені вдається багато забивати, - Мілевський

01.11.2008 10:40 323 0

Після півторамісячного відновлення Артем Мілевський набрав хорошу форму і знову вступив у боротьбу за право стати кращим бомбардиром чемпіонату. У матчі проти "Таврії" Артем встиг відзначитися двома голами. На гру з "Карпатами" нападник також налаштований дуже серйозно:

- У першу чергу, ми маємо намір у львів'ян виграти, а хто заб'є – не так важливо. Цього року нам залишилося провести не так багато ігор, тому хочеться закріпити лідерство і піти у відрив від найближчих переслідувачів як можна на більшу кількість очок.

Я, звичайно, буду намагатися забити. Хотілося б знову вступити у гонку бомбардирів, адже цього року мені вдається багато забивати. Зараз у Бангура і Коельо з "Металіста" по 9 забитих м'ячів, у мене поки 6. Все найцікавіше попереду.

Думаю, у суботу гратиме приблизно той же склад, який вийде на матч проти "Порту". Тобто сильні на даний момент футболісти з тих, хто здоровий. А в строю зараз майже всі. Гусєв і Корреа зіграли за молодіжну команду.

Тільки Кравець продовжує займатися за індивідуальною програмою після вірусної інфекції. Слабкі місця і мікротравми, напевно, є у кожного футболіста. Але під час матчу все забудеться, ніхто на це не звертатиме увагу. Одним словом, гра обіцяє бути цікавою.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()