Головне

Суркіс розритикував підлеглих Червоненка за базікання без фактів

31.10.2008 19:24 198 0

ФФУ висловлює своє обурення безвідповідальними публічними заявами чиновників Нацагентства, що дискредитують процес підготовки до Євро-2012 в Україні.

Вони свідчать про відсутність будь-яких ознак інформаційної дисципліни, кричущі порушення елементарних правил корпоративної етики.

Як результат - черговий штучно створений навколо проекту Євро-2012 інформаційний скандал, що призводить до зниження міжнародного рейтингу і авторитету нашої країни в очах її потенційних партнерів.

ФФУ розцінює фривольне маніпулювання цифрами та статистикою з боку держчиновників як зловживання посадовим положенням, яке потягнуло за собою негативні для країни наслідки.

ФФУ не сумнівається в тому, що уряд України, в свою чергу, адекватно відреагує на цей резонансний факт і вживе необхідних заходів для недопущення в майбутньому подібних інцидентів, ідеться у заяві ФФУ.

Як відомо, у четвер у Нацагентстві з питань підготовки та проведення в Україні "Євро-2012" повідомили, що через міжнародну фінансову кризу на 80 відсотках об'єктів, пов'язаних з майбутньою європейською першістю, будівництво зупинилося.

Коментарі ()