Головне

Гусєв і Корреа відіграли по тайму у молодіжній першості

31.10.2008 16:26 914 0

Сьогоднішній поєдинок "Динамо" і "Карпат" у рамках молодіжної першості ознаменувався поверненням двох футболістів – Олега Гусєва і Карлоса Корреа. У матчі молодіжних команд тренерський штаб "Динамо" вирішив дати ігрову практику футболістам, які були поза грою впродовж тривалого періоду.

Нагадаємо, що Гусєв отримав травму 12 квітня цього року, порвавши хрестоподібні зв'язки коліна. Операція в клініці доктора Мартінса в Бельгії пройшла успішно, після чого вже з Олегом працювали тренери з фізпідготовки "Динамо".

Карлос травмувався в матчі останнього туру минулого чемпіонату (17 травня в Харкові "Динамо" грало з місцевим "Металістом"), коли зламав на лівій нозі малу гомілкову кістку. Бразилець відновлювався у себе на батьківщині, на базі клубу "Сан-Паулу", де проходив курс фізіотерапії. У вересні, повернувшись до Києва, Корреа тренувався за індивідуальною програмою вже під керівництвом тренерів "Динамо".

У матчі проти молодіжного складу "Карпат" динамівці, що відновилися після травм, вийшли в стартовому складі і були замінені в перерві. Корреа звично для себе диригував в середині поля, небезпечними подачами створюючи молодим партнерам голеві моменти. Гусєв же зайняв незвичне для себе місце в атаці, де діяв у парі з нігерійцем Теміле. Гра в атаці явно припала Олегу до душі – прагнув загострювати гру, відгукувався на флангові подачі, пробивав по воротах з різних дистанцій.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()