Головне

З весни "Чорноморець" може стати не одеським клубом

31.10.2008 13:16 210 0
Навесні одеський клуб може тривалий час грати домашні матчі в іншому місті. Про це повідомив в.о. президента "Чорноморця" Олег Марус.

"На сьогоднішній день довелося відмовитися від ідеї перенесення нашої останньої у цьому році гри з донецьким "Металургом" з Одеси в інше місто. По-перше, прем'єр-ліга не дозволила "Чорноморцю" провести цей матч у сусідньому Овідіополі, бо стадіону "Дністер" не відповідає регламенту змагань елітного дивізіону. По-друге, якщо організувати поєдинок на нейтральному полі, то це позбавить нашу команду підтримки трибун і поставить у рівні умови з суперником.

Найголовніше, що досі, на превеликий жаль, не удалося досягти з міськими властями домовленості про передачу "Чорноморцю" у тимчасове користування комунального стадіону "Спартак", де ми могли б грати з другої частини чемпіонату. Як і раніше немає жодних просувань у кращий бік і зі стадіоном СКА, який згідно з указом Президента України повинен був перейти у власність міської громади Одеси.

Зволікання з розв'язанням цих важливих питань неминуче зірве терміни проведення реконструкції альтернативної арени, яку необхідно підготувати до прийому поєдинків прем'єр-ліги не пізніше за лютий 2009 року. Все це може призвести до того, що "Чорноморцю" доведеться тривалий час грати домашні матчі поза рідним містом. Адже Центральний стадіон ми зобов'язані закрити, щоб на його місці звести нову сучасну арену до Євро-2012.

Через цю небезпечну ситуацію ми вирішили до кінця листопада не демонтувати решту трибун стадіону "Чорноморець" і дограти рік на своєму стадіоні", - цитує Маруса офіційний сайт одеського клубу.

Коментарі ()