Головне

Тимощук: Суперників "Зеніта" можуть стимулювати

31.10.2008 11:02 333 0
Суперників "Зеніта" можуть стимулювати конкуренти у чемпіонаті Росії. Про це заявив капітан пітерців Анатолій Тимощук. Також він поділився цілями команди в останніх чотирьох матчах російського чемпіонату.

"Треба працювати і працювати над досягненням мети. Ми вже добилися добрих результатів, але підняли цим планку. Тепер всі чекають лише високих результатів. Зробимо висновки. Завдання, поставлені перед нами, ще актуальні. Їх взагалі немає сенсу знімати перед таким клубом, як "Зеніт". У будь-якому турнірі - максимум. Виходить-не виходить, але прагнути треба.

Чому суперники так здорово грають проти "Зеніта"? Вони проти "Зеніта" лише так і грають. Що, якщо їх стимулюють? Ну, що робити? Це футбол.

Обидва голи Файзуліна в останніх матчах забиті з рикошетами. Але він молодець, що б'є, бере на себе ініціативу. Ми знаємо, що більшість голів забиваються з далеких дистанцій і стандартних положень. Гол є гол. Переможців не судять. Забив - мав рацію.

Потрібно бачити мету, як стати навіть не третіми, а першими. Правда, першими ми вже не будемо. Але з приводу третього місця - все залежить від нас. У нас ігри з командами, які борються за ці позиції - "Амкар", "Динамо", - сказав Тимощук в інтерв'ю "Комсомольской правде", повідомляє "Спорт сегодня".

Коментарі ()