Головне

Коли травмувся, переживав тільки за команду, а не за себе, - голкіпер "Львова"

31.10.2008 09:46 145 0

Ігровий епізод, який стався на 30-ій хвилині у кубковій зустрічі поміж командами алчевської "Сталі" та ФК "Львів" поставив у складне становище тренерський штаб "синьо-золотих". В ігровому епізоді зазнав прикрої травми воротар команди Андрій Радь (Мар’ян Марущак пропускав матч через вилучення у матчі чемпіонату України "Зоря" (Луганськ) – ФК "Львів"). Не залишалось нічого іншого, як довірити ключ від воріт буквально напередодні заявленому третьому кіперу команди – Юрію Шевчуку. Поділяючи щире і неприховане хвилювання вболівальників ФК "Львів" за здоров’я і подальшу кар’єру перспективного воротаря команди, ми звернулись до Радя, щоб із перших вуст почути про цей випадок і його самопочуття.

– Анрію, який у тебе зараз настрій?

– Як вам сказати. Я травмувався, команда не перемогла. Тож, настрій, можу сказати, невеселий. Пошкодив ногу, але бажання дограти матч мене не полишало.

– Прокоментуй епізод, який призвів до травми?

– Алчевці подавали кутовий, я вибіг на перехоплення. Зіграв у м’яч кулаком, під час падіння на траву уся вага тіла перемістилася на мою ліву ноги. Вдарившись об землю відчув різкий біль у коліні. І настільки болючий, що довелось викликати медиків із ношами. Бо власних зусиль, щоб підвестися, не вистарчало. Тепер, ось доведеться "стрибати на одній нозі" по процедурних кабінетах.

– Чи злякався?

– Так, але не за себе, за команду.

– До наступного матчу будеш готовим?

– (сміючись) Хіба, що сидіти на трибуні й підтримувати партнерів у непростому для нас поєдинку проти сімферопольської "Таврії".

– Тож, бажаємо швидко одужати і повернутися до лав команди.

– Дякую, за увагу і підтримку.

fclviv.com.ua

Коментарі ()