Головне

Ігровий дефолт "Шахтаря"

29.10.2008 16:02 308 0
Ігровий дефолт "Шахтаря"

Донецький "Шахтар" колошматить неначе світову економіку. Якщо в останньому матчі Прем`єр-Ліги з ФК "Харків" команда втратила очки, то в 1/8 фіналу Кубка України із "Закарпаттям" "гірники" виконали завдання і вийшли до чвертьфіналу, а ось їх гра така: гірше вже не буде?.

В Ужгороді "Шахтар" переміг з рахунком 4:1, але задовлення від гри своєї команди тренери навряд чи отримали.

Луческу у порівнняні з останнім матчем зробив вісім замін, але якість гри від цього не покращилася і мала вигляд такого собі провінційного поєдинку на першість району, але з гравцями, котрі коштують у купі більше за 50 млн. євро. Незважаючи на швидкий гол гостей, коли на 13 хвилині забив Селезньов, вийшовши сам на сам з воротарем, ужгородці могли завершити першу 45-хвилинку з позитивним рахунком. Після ударів Невуче та Яроша "Шахтар" рятував Худжамов, а після удару Микуляка з метрів  28 м`яч влучив у стійку воріт.

У другому таймі "Шахтар" забив ще тричі, хоча знову таки не мав колосальної переваги. На 48-ій хвилині ще один провал на правому фланзі і Вілліан входить у штрафну і пробиває низом у кут воріт - 0:2. На 63 хвилині на вістрі атаки Вілліан, після удару якого м`яч рикошетить до Морено, який зходу пробиває у верхній кут воріт воріт "Закарпаття" - 0:3.

Через сім хвилин "Закарпаття" відквитало один гол, коли після пасу Яроша Костюк ударом з метрів 14 "поклав" м`яч у кут воріт Худжамова - 1:3. Через кілька хвилин мав шанс поновити інтригу в поєдинку Ярош, котрий вибіг сам на сам з Худжамовим, але не зумів переграти воротаря, пробивши йому в ноги.

Останній гол в цій відбувся на 82 хвилині. Гладкого штовхають у штрафній і суддя вказує на позначку. З 11 метрів Рац пробиває у кут воріт і Бабенко ледь не відбиває цей м`яч.

"Закарпаття" - "Шахтар"  1:4 (0:1)

Голи: 0:1 - Селезньов (13), 0:2 - Коц (48 аг), 0:3 - Морено (63), 1:3 - Костюк (73), 1:4 - Рац (86 пен)

"Закарпаття": Бабенко, Чижевський, Шопін, Браїла (Кіктєв, 74), Єсін, Микуляк, Костюк (Вайда, 86), Коц, Ярош, Жерш (Давидов, 33), Невуче

"Шахтар": Худжамов, Федецький, Іщенко, Єзерський, Рац, Левандовскі, Гай, Кравченко, Вілліан, Селезньов (Гладкий, 56), Морено

Попередження: Іщенко (37), Морено (59), Федецький (75)

Коментарі ()