Головне

Косирін: "Забив, як Дель Пьєро"

27.10.2008 16:46 417 0

Форвард "Чорноморця" Олександр Косирін у матчі з "Дніпром" забив один з найкрасивіших м'ячів у цьому чемпіонаті. Крім того, цей гол дозволив одеситам зрівняти рахунок і переламати хід гри з дніпропетровцями.

- Розкажіть, як ви забили гол, пам'ятаєте, з чого почалася атака, від кого ви отримали м'яч?

- Подробиці не зафіксував, пам'ятаю тільки останній удар і все.

- Але били зрячо?

- Так, зрячо. Нещодавно такий гол забив Дель Пьєро. Всі думали, що він оброблятиме м'яч і йтиме один в один, а він просто пробив у дотик і забив. Я вирішив зробити так само, і, слава богу, м'яч потрапив у ворота.

- Ви самі отримали задоволення від гри?

- Безумовно, це одна з найкращих наших ігор у 12 турах. Можна сказати, ми зіграли вдало і яскраво, є що пригадати, особливо в порівнянні з попереднім матчем.

- Після матчу в Маріуполі гру розбирали? Чи втручалося керівництво команди?

- Керівництво клубу не спілкувалося з нами, але у нас була розмова з тренерським штабом, ми поговорили, зробили висновки, сподіваюся, що правильні. Немає такого тренера, який може примусити футболістів виходити на поле і перемагати. Якщо у гравця немає у крові бажання боротися, забити, віддати, ніякий тренер не навчить його вигравати.

- Пройшло вже більше третини сезону, на що може розраховувати "Чорноморець" у підсумку?

- Ви самі бачите, що команду лихоманить, то наберемо три очки, то програємо, то зіграємо внічию. Складно сказати, що буде далі. Попереду ще 18 турів, виходитимемо і гратимемо. Ще буде зимова перерва, коли буде час все проаналізувати детально і зробити правильні висновки.

chernomorets.odessa.ua

Коментарі ()