Головне

Кращим подарунком до дня народження став приїзд мами і коханої дівчини, - Богуш

27.10.2008 16:40 489 0

Голкіпер "Динамо" Станіслав Богуш прокоментував матч проти "Таврії" (3:1): 

- Стас, серія "сухих перемог" обірвалася якраз у твій день народження. Прикро?

- Ні, звичайно, ні. Обірвалася, так обірвалася... Рано чи пізно це трапилося б. Краще, звичайно, пропускати голи від майстерних нападників, чим через власні помилки. Що ж, починатимемо нову таку серію. Головне, команда виграла.

- Було видно, як ти висловлював захисникам свою незадоволеність...

- Це я "стимулював" гравців. Їм не можна розслаблятися. А то це такий народ: заб'ють пару голів і думають, що гра зроблена. Автоматично виникає неуважність. Ось і нагадую їм періодично, що вони ще поки на полі. Розповідаю своїм "підопічним", кому з ким працювати, кого прикритивати, як прикритивати.

- За кого з захисників ти найбільш спокійний?

- За Михалика. Але у нас всі майстри своєї справи.

- Якою була реакція команди на "піжонський" пенальті Мілевського?

- Справді "піжонський"... Та нічого не сказали. Так, трохи попідколювали, пожартували. По Артему було видно, що він сам дуже розчарований тим, що тоді не забив. Я думаю, що він довго ще так не вдарить!

- Чому пенальті бив саме Артем?

- Повчань з приводу пенальті тренери не дають, тому хлопці самі домовляються. Зазвичай б'є Бангура: він же бере участь у гонці бомбардирів. Але для Мілевського цей удар був символічним: він заробив цей пенальті, він хотів збільшити свій гольовий актив після травми.

- Які подарунки отримав до дня народження, окрім перемоги?

- Від команди - клубну футболку з автографами всіх гравців. Але кращим подарунком для мене став приїзд мами і коханої дівчини.

sport.segodnya.ua

Коментарі ()