Головне

"Арсенал" відхрестився від Ессола і його спаленої машини

27.10.2008 13:03 318 0
Прес-служба київського "Арсенала" на своєму офіційному сайті поширила заяву, в якій коментується інформація про спалену машину їх гравця Поля Ессола.

"Повідомляємо, що три тижні назад Поль Ессола звернувся до керівництва команди зі своєю проблемою: футболіст розповів про те, що невідомі розбили скло його машини й вкрали магнітофон (автомобіль застрахований у Франції). Однак документів, в якому зафіксований факт пограбування, футболіст не надав.

Через якийсь час Поль Ессола повідомив керівництву клуба про спробу викрадення його машини невідомими. Але і цей факт не став приводом для футболіста офіційно звернутися в правоохоронні органи для розслідування цієї справи. Ні керівництву, ні службі безпеки клуба футболіст не надав документи, що підтверджують факт звернення в міліцію, замість цього він попросив допомогти йому отримати страховку.

Що стосується епізоду, що відбувся сьогодні вночі, Поль Ессола в клуб ще не звертався. Про те, що сьогодні вночі невідомі спалили машину футболіста, нам стало відомо з засобів масової інформації. Якщо Поль Ессола офіційно звернеться в клуб, його керівництво, ми у свою чергу, зробимо офіційний запит в правоохоронні органи.

І останнє, відносно самого Поля Ессоли. Хочемо повідомити, що біля двох тижнів цей футболіст практично не грає з командою. Що ж стосується співробітництва цього футболіста з клубом, його можна вважати на завершальній стадії.

Відзначимо, що для представників клуба ця новина стала шоком, тому що сам футболіст не зв'язався ні з керівництвом, ні зі службою безпеки клуба. Цю інформацію в ексклюзивному коментарі офіційному сайту підтвердили в керівництві клуба.

Однак уже відомо, що в даний момент служба безпеки виїжджає на місце події, щоб отримати більш докладну інформацію про те, що сталося. Крім того, клуб уже зв'язується з районним управлінням міліції, щоб довідатися чи подавав Поль Ессола заяву.

Відзначимо також, що в клубі не пов'язують цей інцидент з професійною діяльністю футболіста, адже в противному випадку гравець звернувся б у першу чергу до співробітників "Арсеналу"", - ідеться в заяві клубу.

Коментарі ()