Головне

Міхел спростовує свою роботу у "Шахтарі"

27.10.2008 11:47 333 0
Недавно футбольний світ був приголомшений заявою про припинення кар'єри одного з кращих футбольних арбітрів наших днів - словака Любоша Міхела. Заява про відхід з суддівства збіглася з візитом Міхела до Донецька, що породило безліч версій і чуток...

- Яка була мета вашого візиту до Донецька? Вам запропонували нову роботу?

- Я отримав запрошення на спеціальний огляд у знаменитого іспанського ортопеда Пако Біоскі, який працює в донецькому "Шахтарі". Саме у кооперації з клубом і було зроблено це діагностичне обстеження. Невтішний вердикт Біоскі переконав мене, що це - остання крапля. Тому я прийняв рішення завершити суддівську кар'єру. Мабуть, навіть на краще, що я зробив цей крок поза своїм домом. Так я зміг прийняти обдумане рішення, без жодного тиску і переслідувань.

- Так вам запропонували роботу в Донецьку чи ні?

- Якщо ви маєте на увазі інформацію, що з'явилася, що я підписав контракт з донецьким клубом - те вона недостовірна. Я лише провів там чотири дні з метою медичного обстеження. Довкола мене зараз ходить немало подібних чуток... Просто мене бачили на матчі Ліги чемпіонів, де також були присутні українські журналісти - вони-то це і вигадали. Але жодних контрактів я не підписував. Я вільний.

- Але ви не відкидаєте такої можливості надалі?

- У житті нічого не можна відкидати. Можливо все. Будь-яка цікава пропозиція, що стосується футбольної галузі, буде розглянута. Отже, якщо у вас є щось мені запропонувати - виходите зі мною на контакт, переговоримо (сміється).

- Також ходять чутки, що вам має намір зробити пропозицію один московський клуб...

- Ну, до Москви я недолетів ще. Поки лише Донецьк.

- Отже, що ж далі?

- Зараз я хочу трохи відпочити. У мене є декілька варіантів, їх всіх потрібно ретельно обдумати. А вже коли я виберу - будьте певні, я повідомлю пресі.

Террикон
Коментарі ()