Головне

Я дуже радий, що Сьомін випустив мене у матчі з "Таврією", - Морозюк

26.10.2008 16:24 518 0

Півзахисник "Динамо" Микола Морозюк останнім часом нечасто виходить на поле. Але головний тренер Юрій Сьомін продовжує розраховувати на футболіста, довіривши Миколі провести в матчі з "Таврією" весь другий тайм.

- Гра була дуже важкою. У "Таврії" є проблеми в чемпіонаті України, тому в матчі з "Динамо" вони хотіли довести, що здатні вибратися з кризи. Що стосується мене, то останнім часом було не так багато ігрової практики. Юрій Павлович сказав, що потрібно більше працювати і більше бігати на полі. Повторюся, сьогодні мені було дуже складно, оскільки тренувальний процес – це одне, а гра – зовсім інше. У матчі проти "Таврії" відчув це на все 100%.

- Вдалося виконати настанову тренера? Як думаєш, він випускатиме тебе у наступних матчах?

- Дай Бог. Я старатимуся і робитиму все залежне, щоб Юрій Павлович продовжував довіряти. Скажу чесно, я дуже радий, що вийшов сьогодні на поле, це було дуже важливо з психологічної точки зору. Було б добре, щоб все так продовжувалося і надалі.

- У попередніх двох матчах з "Таврією" в Сімферополі "Динамо" забивало по 4 м'ячі.


- Сьогодні ми, звичайно, могли забити і чотири, реалізуй Артем одинадцятиметровий удар, але це футбол. Не завжди так просто забити багато м'ячів. Сьогодні забили три, наступного разу відзначимося більше. А те, що пропустили. "Таврія" провела хорошу атаку і забила красивий гол.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()