Головне

Інтрига була до останньої хвилини, - Ковалець

26.10.2008 10:01 326 0

Сергій Ковалець, головний тренер ФК "Львів", після матчу з "Зорею" (1:1):

- Я радий вас вітати у цьому залі сьогодні. Бачу у вас дівчат багато. Чесно кажучи, це моя друга прес-конференція і мені приємно, що є представники прекрасної половини людства. Переходячи до гри, хочу сказати, що гра була хороша з обох боків. Ви бачили гру, бачили, що була інтрига до останньої хвилини. Вболівальники підтримували свою команду. Тому про гру у мене тільки хороші враження. Я подякував хлопцям за хорошу гру. Після матчу в роздягальню зайшов президент і тажож подякував футболістам. Аналіз гри ми вже буде після того, як її подивимося.

- Скажіть, пропустити гол на останній хвилині матчу дуже прикро?

- Зараз, можливо, у них ще неприємний стан, але однак, команда грала у меншості і віддала всі сили. Їм потрібно вже перемкнутися, тому що таких матчів як сьогодні буде у хлопців ще багато. Будуть і перемоги, і поразки, і нічиї. Тому найосновніше - це заспокоїтися і рухатися далі.

- У тренерський штаб Ви запросили таку людину як Чирухін, який говорять, додає прискорення м'ячу, гіпнотизує футболістів. Він сьогодні допоміг?

- Спасибі за питання. Я думаю, що психологія це основний напрям не тільки у футболі, але і взагалі у житті. Я вже говорив, що читав інтерв'ю Клінсманна, тренера "Баварії". Він говорив, що, коли був в Америці, то дізнався, що у командах НБА (національної баскетбольної ліги) по шість психологів. Я вважаю, що добре, що є психолог, який працює з хлопцями. Психологія перекладається як наука про душу. Тому, я думаю, що і нам у якійсь мірі потрібні психологічні впевнені думки про прекрасне. Саме тому ми запросили психолога.

- А як він додає прискорення м'ячу, сидячи на трибуні?

- А звідки ви це взяли?

- У газеті "Спорт Експрес2 від 16-го жовтня. Ви читали його інтерв'ю?

- Я не читав його. Прочитаю.

- Повертаючись до теми двох команд в обласному центрі, як у Львові. Ось перед цим туром "Карпати" займали одинадцяте місце, ви - чотирнадцяте. Не краще було б зібрати сили в один кулак і зробити команду, яка боролася б за місця ближче до зони УЄФА, чим дві команди, але займаючі місця в зоні вильоту?

- Думаю, що, чим більше таких команд як ФК "Львів" - молодих команд, які хочуть грати, тим краще.

- Я чув ви звертали увагу на Юрія Кудинова. Чи не розглядалося питання про його перехід у вашу команду, коли "Комунальник" знявся з першої ліги?

- Так, розглядався. Тим паче, що Кудинов народився у західній Україні. Але він зараз у Луцьку грає. До цього питання ми вже повернемося взимку.

zarya-lugansk.com

Коментарі ()