Головне

"Таврія" - "Динамо". Післяматчева прес-конфренція

25.10.2008 21:39 308 0

На післяматчевій прес-конференції Юрій Сьомін відзначив, що сьогоднішня гра була однією з найскладніших у сезоні. Це пов'язано і з важким перельотом з Португалії, і з великою кількістю хворих гравців (Алієв, Михалик, Кравець, Гусєв, Юсуфф, Корреа).

Гра "Таврії" коучу "Динамо" сподобалася. "Таврія" на мій погляд сьогодні грала дуже добре, нам було складно добути тут 3 очки".

Прокоментував Сьомін і ситуацію з перспективою появи на полі травмованих футболістів: "Юсуфф, можливо, з'явитися в кращому разі лише у грудні. Гусев тренується в загальній групі, але йому, як і Корреа, потрібна ігрова практика. У сьогоднішньому матчі заміни були швидше тактичними - ми намагалися зберегти рахунок. Отримав пошкодження в першому таймі Романчук".

На питання про причини високої результативності команди у матчах чемпіонату Сьомін парирував фразою : "Нам би цю результативність збільшити в Лізі чемпіонів, тоді буде добре".

Сергій Пучков, головний тренер "Таврії", відразу ж відзначив: "Аналізувати матч будемо потім, особливо суперечливі ситуації, коли приймалися рішення по відношенню до нашої команди" (слова головного тренера "Таврії" про оцінку суддівства напевно пов'язані з ситуацією на полі, коли отримував жовту картку Діакате. На думку багатьох, у тому числі і присутнього на матчі тренера збірної Вадима Євтушенка, грубість сенегальця по відношенню до Любеновіча явно тягнула на видалення з поля.).

Зупинився наставник "Таврії" на непоганій грі Голайдо, переведеного у захисну лінію, дебютанта Артеменка, а ось помилка Бурдулі, який вийшов на заміну, на думку коуча, привела до третього голу.

"Зараз найголовніше для нас добитися позитивного результату. Чим більше ми наберемо очок у першому крузі, тим нам буде легше, а потім вже взимку будемо перебудовуватися".

"На майбутній кубковий матч з "Феніксом - Іллічовцем" "Таврія" відправитися в своєму бойовому складі" - відмітив Пучков.

Коментарі ()