Головне

"Арсенал" – "Ворскла": післяматчеві коментарі тренерів

25.10.2008 09:11 331 0
Микола Павлов, головний тренер ФК "Ворскла".

- У мене створювалося враження, що ми граємо на зборах. Уболівальники були дуже близько й усе чули. Загалом, по-домашньому грали. З однієї сторони це добре, але з іншого боку - намагаєшся стримувати емоції, хоча це теж у визначеному сенсі непогано. Тепер по грі: у нас Кулаков пропускав матч, отримав травму Цуррі, не зміг продовжувати гру Єсін, а це три наших провідні гравці, Та й футболісти, що замінили їх, не мають постійної практики в іграх Прем'єр Ліги. По створених моментах, по-моєму, 1:1, і гра закінчилася внічию. І вона була необхідна "Арсеналові", зважаючи на те, що вони до цього зазнали трьох поразок. Нам теж важливі ці очки в грі на виїзді.

 Олександр Заваров, головний тренер ФК "Арсенал".

- Нам, нарешті, вдалося призупинити програшну серію. Тим більше, що ми грали проти сильної команди. "Ворскла" вигравала в "Шахтаря" і грала внічию з "Динамо". Колектив з Полтави зараз на ходу, і я багатьом задоволений у грі своєї команди, найголовніше самовіддачею більшості гравців. Але поки нам не вдається мислити на полі, і удосконалювати виконавську майстерність. Ми готувалися до гри з "Ворсклою", представляли, що гра буде дуже важкою, так воно і вийшло. Матч був не дуже видовищним для глядачів, але набирати очки можна тільки за рахунок боротьби. Я задоволений сьогоднішньою нічиєю. Хлопцям потрібно відчути впевненість, а то останнім часом у нас у команді почалася проявлятися дратівливість. Учора навіть президент розмовляв з командою. Не треба зараз нервувати, ну і що, що в нас немає стадіону, адже є поле для тренувань. Президент робить усе для клуба: зарплати в нас є і все інше, так, що відмовки не годяться. Сьогодні ми більш-менш згуртувалися і почали змагатися за очки.

- За рахунок чого Вам вдалося домовитися з Біто?

- У мене не тільки з Біто, а і з усіма гарні відносини. Адже, якщо людина нормально відноситися до тренувань і своєї справи, відповідно вона - грає. Біто зараз просто не у формі. Коли він виходив у стартовому складі, то грав на порядок краще. Так що йому треба набирати форму, і коли Біто буде кращий із усіх, що претендують на його позицію, він буде грати.

- Він не хоче або не може?

- Характер у кожного різний, задача тренера - знайти підхід до усіх. І направити характер гравця в те русло, яке потрібно, для того, щоб досягти результату.     

ФК Ворксла

Коментарі ()