Головне

Перемогти Луческу завадили... гравці збірної України

23.10.2008 02:03 345 0

 
Мірча Луческу назвав результат матчу проти "Спортінга" несправедливим, оскільки "суперник до і після голу не створив жодного моменту" та обвинуватив у програші гравців національної збірної України. Паулу Бенту ж упевнений, що його команда заслужила на перемогу, але не вважає боротьбу за путівку у плей-офф завершеною.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу:

Вважаю, що результат матчу несправедливий, адже до голу суперники не створили жодного моменту біля наших воріт. Думаю, як мінімум, на нічию ми заслужили. Але, як завжди, наші опоненти використали свій єдиний шанс після розіграшу стандартного положення. Що ж, тепер не залишається нічого окрім як перемагати в Лісабоні. Не бачу в цьому нічого нездійсненого, оскільки наш суперник не показав, що він краще за нас.

Мене здивував той факт, що ми програли більшість єдиноборств у центрі поля. Крім того, не думав, що наші центральні захисники - між іншим, гравці національної збірної України - так нервуватимуть. Вони захоплювалися довгими передачами, а це абсолютно не властиво нашому стилю. Не кращим чином проявили себе Жадсон і Фернандіньо, від яких багато в чому залежить наша гра в атаці. Розчарували і Вілліан з Гладким, особливо останній. Вони вважаються великими талантами, але їм ще багато треба працювати, брати приклад з тих же Лієдсона і Дерлея, які пресингували наш захист постійно.

Головний тренер "Спортінга" Паулу Бенту:

Думаю, ми заслужили на перемогу в цьому матчі. Гра була рівною і цікавою. У першому таймі жодна з команд не володіла перевагою. В принципі, та ж картина спостерігалася і після перерви, але ми створили і використали свій момент. Потрібно віддати належне Лієдсону, який знайшов-таки можливість забити, але треба похвалити і всю команду.

Мені дуже сподобалися наші дії в захисті, крім того ми виграли більшість єдиноборств у середині поля. Вельми задоволений я і хлопцями, що вийшли на заміну. Вони додали вогню і пристрасті нашій грі. Ми завоювали три очки на полі дуже сильної команди, але я не вважаю, що боротьба за вихід у плей-оф завершена. Нас чекає не менш складний матч в Лісабоні, адже "Шахтар" приїде з величезним бажанням взяти реванш.

За матеріалами uefa.com

Коментарі ()