Головне

Діакате: Сьомін зумів згуртувати нас

22.10.2008 17:28 317 0
Після мінімальної перемоги над "Порту" на виїзді захисник київського "Динамо" Папе Діакате заявив, що причина настільки успішної гри його команди - прихід на посаду головного тренера Юрія Сьоміна.

"Вплив нашого нового наставника важко переоцінити. Він дуже досвідчений, прекрасно знайомий зі специфікою своєї роботи і ставиться до футболу зі всією пристрастю. В той же час, Сьомін дуже терплячий у стосунках з нами.

Торік клуб витратив силу-силенну грошей на придбання новачків, але фінансові вливання ще не гарантують сильну команду. Сьомін зумів згуртувати нас. Ми весь час вчимося у нього чомусь новому.

Думаю, ми вже довели, що зараз у нас куди сильніша команда, ніж в минулому сезоні. Ми вже добилися відмінних результатів. Домашній матч з "Арсеналом" вселив у нас віру, що ми здатні на багато що. Ми працювали у поті чола, а зараз пожинаємо плоди.

Я хворів майже весь минулий тиждень. Проте я пропустив так багато поєдинків у попередній кампанії, що зараз радий кожній можливості вийти на полі. Головне для мене і для нашої команди - пробитися у 1/8 фіналу.

Якщо я гратиму так, як сьогодні, то мій перехід в європейський клуб найбільшого калібру дуже можливий. Проте "Динамо" також перебуває серед провідних команд континенту, і мені все ще є, до чого тут прагнути", - сказав легіонер киян сайту УЄФА.

Коментарі ()