Головне

Станіслав Богуш: Матч у відповідь легше не буде

22.10.2008 17:08 355 0
Після матчу проти "Порту" воротар "Динамо" Станіслав Богуш розповів про силу суперника, очікування від матчу-відповіді та ігри чемпіонату:

"Порту" - дуже хороша команда, в якій підібрані прекрасні футболісти. Вони добре контролюють м'яч. Думаю, сьогодні ми виграли перш за все за рахунок самовіддачі, проявленого характеру і бажання.

Ми добре почали гру, перші 15 хвилин контролювали м'яч, непогано грали у пас, а потім з'явилася якась незрозуміла нервозність. В середині першої половини зустрічі нервувала вся команда. Втім, другий тайм був зовсім іншим, ви самі це бачили.

Знали, що у суперника досить технічні виконавці, які добре контролюватимуть м'яч. В принципі, жодних сюрпризів вони не піднесли, оскільки ми теж дуже добре підготувалися до цієї гри і повністю "розібрали" суперника.

Природно, що суперник загрожував воротам не лише з близької, але і з далекої відстані. Вони прагнули завдавати ударів в будь-якій ситуації, оскільки наш захист грав досить щільно біля свого карного майданчику, тому у них практично не було можливості туди увірватися.

Матч у відповідь легше не буде, однозначно, але, думаю, нам буде трохи зручніше грати, адже ми виступатимемо перед своїми глядачами, які нас підтримують. Звичайно, хотілося б, щоб зібрався повний стадіон.

Готуватимемося вже до гри чемпіонату. У будь-якому випадку, це наша професія, і ми зобов'язані це робити. Звичайно, після подібних ігор налаштовуватися завжди нелегко", - цитує Богуша офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()