Головне

У Києві сподіваємося на допомогу вболівальників, - Каддурі

22.10.2008 14:01 360 0

Бадр Ель Каддурі, захисник ФК "Динамо" (Київ), після матчу з "Порту":

- У нас добре виходило оборонятися впродовж всієї зустрічі. Гол, який забили у першому таймі, так і залишився єдиним. Перемога на виїзді в Лізі Чемпіонів - великий успіх для "Динамо".

- Більшість кутових були подані вами. Це настанова тренера?

- Якщо ви уважно стежите за футболом, у перші роки виступів за "Динамо" тренери довіряли мені подавати кутові і пробивати штрафні. Потім поступився цим правом іншим. Але якщо треба, завжди готовий виконувати завдання тренера. У футболі це нормальне явище.

- Наскільки комфортно себе відчуваєте, граючи в центрі поля?

- Тут я давно не грав. Важко, звичайно. Своєю грою задоволений, хоча доводилося непросто. Тут все залежить від рішення тренера. Де б він мене не ставив, я завжди повинен віддаватися у грі на 100 відсотків.

- У Києві за два тижні буде важче?

- Так, "Порту" ще додасть. Адже домашня невдача ще більш ускладнить їм завдання виходу з групи. Вони і в сьогоднішній грі показали звичайний клас, дуже добре володіли м'ячем, комбінували. У цьому суперник перевершив нас. У Києві сподіваємося на допомогу вболівальників, які завжди нас підтримують.

- На початку матчу Ви допустили декілька помилок. Встигли отримати вказівки від тренера?

- Не без цього, але я і сам знав, у чому проблема. Річ у тому, що мене турбує травма гомілкостопу. Спочатку по лівій нозі отримав у матчі з "Фенербахче", а потім ще й у грі з "Зорею". Перші хвилини не міг ступити на ногу. Навіть був комплекс, що хтось позаду постійно підскакує і б'є по хворій нозі. Мені потрібний час звикнути до нової позиції і відновити здоров'я. Тоді наврядчи хтось мені робитиме зауваження.

- Хто першим привітав з перемогою?

- Не рахуючи хлопців, тренерів і керівників клубу, це батьки і дружина. Вони дивилися футбол і разом з нами раділи перемозі.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()