Головне

Це була історична перемога, - Григорій Суркіс

22.10.2008 10:00 529 0

Григорій Суркіс, президент Федерації футболу України, після матчу "Порту" - "Динамо" (0:1):

- Не варто по всій суворості оцінювати якість гри "Динамо". На мій погляд, найважливіше, що після чотирирічної перерви команда знову перемогла у Лізі Чемпіонів. А ще, вперше в історії на виїзді обіграла португальський клуб. Це дуже важливо й істотно. Пам'ятаєте, колишній голова Центрвиборчкому Микола Рябець говорив: "Дивіться в комп'ютер". А я вам говорю: "Дивіться на табло". Там позитивний рахунок для "Динамо". Це історична та дуже важлива перемога наново створеної команди під керівництвом Юрія Сьоміна.

- По закінченню гри ви зайшли в роздягальню. Що сказали команді?

- Всіх привітав. Мені сподобалося, як грали в сьогоднішньому матчі представники національної збірної України. Інші команди повинні об'єднуватися навколо таких перемог, таких випробувань. А їх гравцям приходити у збірну з потенціалом, який дасть можливість перемагати найсильніших суперників, про що вони раніше і не думали. Сьогодні у Порту на полі чудового стадіону була команда. При цьому у неї є резерв для посилення в особі гравців, які продовжують відновлюватися після травм.

- Для вас, як уболівальника, який епізод в матчі запам'ятався більше всього?

- Фінальний свисток. Відверто кажучи, гра до останньої секунди тримала у напрузі не тільки мене, але і всіх присутніх. Деколи здавалося, що декілька сотень уболівальників підтримували "Динамо" голосніше, ніж господарі стадіону свою команду.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()