Головне

Брандао: "Все покаже гра"

21.10.2008 18:15 384 0

Брандао відповів на запитання журналістів перед матчем Ліги Чемпіонів зі "Спортінгом"

- У Вас загроза дискваліфікації - варто отримати ще одну жовту картку і доведеться пропускати наступний матч. Це позначиться на твоїй грі, ти враховуєш цю обставину? 

- Я справді протестував проти того, що було порушене основне правило феєр-плей. Незалежно від того, який результат в грі, кожна команда повинна дотримуватись цих правил - гравець був травмований, і після того, як ми вибили м'яч, його потрібно було повернути "Шахтарю" назад. "Барселона", враховуючи її клас, не повинна була поступати так. Результат для команди сумний, але, у будь-якому випадку, ці правила повинні дотримуватися всіма, у тому числі і клубами такого рівня, як "Барселона".

- Ви один з найдосвідченіших гравців в команді, кращий її бомбардир і в чемпіонаті, і в єврокубках. Але в Лізі Чемпіонів для гравця такого рівня не дуже багато забили - три голи, і всі у ворота "Селтіка". На ваш погляд, чого вам не вистачає, щоб поліпшити свою результативність саме в Лізі Чемпіонів?

- Гра буде завтра, і все залежатиме від того, які будуть можливості. З іншого боку, не важно, хто забиває гол, не обов'язково, щоб це робив я, важлива перемога всієї команди. Тому найважливішим вважаю, щоб завтра "Шахтар" в цілому зіграв добре і досяг перемоги. І не важливо, хто заб'є гол.

- Чи знайомі ви з кимось з футболістів "Спортінгу"?

- Так, одного я знаю, він - чемпіон світу 2002 року. Окрім цього, я маю уявлення про можливості інших футболістів, що грають в цій команді. Але, з іншого боку, все покаже гра. Найголовніше - пошана до суперника і результат, який буде в цьому матчі.

shakhtar.com

Коментарі ()