Головне

Хлопці проявили характер, - Маркевич

19.10.2008 10:02 376 0

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста", після матчу з "Арсеналом":

– Перед грою у нас були деякі проблеми зі складом. Валяєв, на жаль, захворів. У нього була ангіна, і до матчу він не готувався. Бордіян приїхав після збірної і лише вчора з'явився, ми також не могли на нього повною мірою розраховувати. Всі інші готувалися. Знаєте, проти такої оборони грати непросто. П'ять захисників нас утримували в першому таймі. У другому ми пішли на ризик, виставили трьох нападників, і це дало свої результати. Я радий, що команда витримала до кінця, і удесятьох забили гол. Хлопці проявили характер, за що я їм вдячний.

– Мирон Богданович, ми знаємо, що Ви не любите ділити стан команди на "спад" або "підйом". Проте, сьогодні були не ті швидкості, не ті переміщення. Ви згодні, що команда емоційно сидить десь внизу?

– Я хочу в черговий раз сказати, що грати з такою командою, яка грає вся в обороні, не так просто. Я не можу сказати, що сьогодні у нас не було емоцій. Я розумію, що після матчу з "Бешикташем" всі розраховують на великі швидкості, але хочу повторити, що з "Бешикташем" було легше грати, тому що вони грають у футбол. Сьогодні наш суперник, в основному, відбивався, і лише після того, як пропустив другий м'яч, десь почав рухатися. Тут непроста гра для нас була: у нас були проблеми з складом і були збої.

– На Кубок буде той же склад, що і з "Арсеналом"?


– Я так далеко не заглядаю. У нас наступна гра з донецьким "Металургом", тим більше що у нас два вилучення. Що стосується складу на Кубок, ми побачимо, хто і як гратиме. Наша прерогатива – це чемпіонат і Кубок УЄФА.

metallist.kharkov.ua

Коментарі ()