Головне

"Кубок "Шахтаря" пішов у своє третє плавання

16.10.2008 21:39 184 0

"Кубок "Шахтаря", проведення якого свого часу ініціював генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін, відкрив свій третій сезон. Цього року його розіграш проходитиме в чотири етапи.

Перший етап (він відбувся у вересні) був присвячений тренувальним зборам в районах. За підсумками була виявлена готовність команд для участі в змаганнях. Гідні отримали путівку в другий етап, ігри якого пройдуть цього і наступного місяця. У свою чергу, переможці зональних змагань в районах наступної весни зможуть зіграти в районному фіналі.

Нарешті, сильні команди районів в травні наступного року зійдуться у великому фіналі, щоб визначити третього володаря "Кубка "Шахтаря". Команда-переможець отримає з рук організаторів перехідний кубок, золоті медалі і море коштовних призів від ФК "Шахтар". Не залишаться без винагород і інші фіналісти.

Днями стартував другий етап турніру. Першими в боротьбу на цій стадії включилися школи Петровського району, де сильні команди визначали в трьох зонах. Переможцем першої стала команда ЗШ № 103, на базі якої і проходили ігри цієї підгрупи. Другу путівку у фінал завоювали учні ЗШ № 100. Ще одним фіналістом стала команда ЗШ № 108, що також зуміла скористатися перевагою рідного майданчика.

shakhtar.com

Коментарі ()