Головне

Ковалець: "Я встиг познайомитися з командою і зробити деякі висновки"

16.10.2008 10:27 400 0

15 жовтня, чартерним рейсом повернулася із тренувального збору з Євпаторії львівська команда, під орудою нового керманича – Сергія Ковальця. Старшим тренером ФК "Львів" працюватиме Юрій Беньо, який ще донедавна виступав у складі київського "Арсеналу".

Сергій Іванович Ковалець, поспішаючи на тренування таки потрапив під "приціл" спортивних журналістів. Спілкування було не тривалим, але чітким.

Пан Ковалець, розпочав свою розмову із слів: "Я задоволений, що мені вдруге довелося повернутися на робоче місце у Львів. Був час, коли я виступав за "Карпати" і з цією командою вдалося досягти непоганих результатів. Тепер переді мною дещо інше завдання. Мене призначено головним тренером ФК "Львів", команди, яка опинилася у непростій турнірній ситуації. Але я переконаний, що нам під силу вивести цей колектив із цього становища.

Я встиг познайомитися із футболістами і зробив висновок, що вони спроможні досягати значно кращих результатів. Необхідно поліпшити у колективі мікроклімат і психологічний стан гравців. У цьому допоможуть і нові люди, які уже почали працювати з командою.

Зазначу, ще про таке. Наразі, нічого конкретного не можу сказати про Сергія Федорова. Адже він на тренуванні пошкодив руку.

Користуючись нагодою, дякую Степану Юрчишину, який зумів зібрати у цій команді хороших футболістів".

fclviv.com.ua

Коментарі ()