Головне

Кравець: Ідеальної зіграності поки немає

14.10.2008 10:59 591 0
Нападник київського "Динамо" Артем Кравець, який останній матч за молодіжну збірну проти Нідерландів (0:0) відіграв на позиції "під форвардом" поділився своїми враженнями про матч:

"Звичайно, ми чекали, що буде важко. Думаю, ми зіграли непогано. Особливо враховуючи ту обставину, що, в принципі, ми вперше зібралися таким складом. Хотіли перемогти вдома, але, на жаль, не вийшло. Загалом, ідеальної зіграності поки немає. Голландці грали добре, в деяких моментах не вистачало останнього пасу. У першому таймі Лисенко вийшов сам на сам, але не зумів забити, а якби вразив ворота, то про нашу зіграність і питань не виникало би.

Оскільки це був спаринг, то суперникові не приділяли багато уваги, досконало "кістки не перемивали". Але і без цього ми знали, що збірна Нідерландів дуже сильна, і обіграти її буде непросто.

Я грав атакуючим півзахисником. Не скажу, що було дуже незвично, адже раніше, хай і нечасто, я теж діяв не на вістрі атаки. Якщо тренер бачить мене на цій позиції, то я не проти", - цитує Кравця Болельщик.

Коментарі ()