Головне

Я намагаюся добитися конкуренції в команді, - Олег Кононов

13.10.2008 18:22 347 0

Відразу після тренувального матчу "Карпат" з молодіжним складом, яку "основа" виграла, головний тренер Олег Кононов поділився враженнями від гри:

- Грою я задоволений. Перша команда забила три голи, могла, правда, забити й більше. Я говорив гравцям, що потрібно на тренуваннях, у товариських матчах постійно забивати і загострювати ситуацію. Сьогодні нам це вдалося. Потрібно всі сьогоднішні позитиви перенести в матчі чемпіонату і забивати там. В чемпіонаті так само треба старатися і забивати.

- Здалося, що Кузнецов почав діяти активніше, коли вийшов Фурта...

- Так. Фурта дуже гостро грає попереду, постійно відкривається. А відразу йде передача і тому виникають гострі моменти як на флангах, так і в штрафному суперника. Що стосується цього тандему - на все свій час.

- Що ви думаєте про жест доброї волі Ігоря Худоб'яка, коли він міг забивати сам, але віддав Кузнєцову?

- Молодець, що віддав. Але Сергію треба було забивати. Він зупинився. У таких ситуаціях треба бити першим дотиком, а якщо вже зупинився - то обігрувати воротаря варто.

- Як вам гра молодіжного складу?

- Непогано відіграли. У них теж були моменти, але надійно відстояв Романенко. Добре зіграли Кополовець, Кожанов і Ткачук - я намагаюся добитися конкуренції в команді. Але більший акцент робив все ж на першу команду.

- Скажіть, чи будуть зміни в основному складі у матчі проти "Таврії", враховуючи гру основи у цій грі?

- Будуть.

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()