Головне

Каддурі зможе зіграти вже у матчі з "Зорею"

13.10.2008 17:21 390 0

Проходить курс відновлення динамівець Мілош Нінкович. Минулого тижня півзахисник вперше був викликаний до збірної Сербії, але через проблеми із м'язом допомогти команді не зміг.

- Незважаючи на те, що я не грав за свою збірну, до Сербії я все ж таки поїхав. Там місцеві лікарі провели обстеження, зробили знімок. Порадили відпочити, а якщо продовжу грати, стан може погіршитися. Тепер впродовж 10-ти днів краще втриматися від навантажень. Динамівські лікарі говорять те ж саме. Що стосується матчу із "Зорею", мені не рекомендується брати в ньому участі. Але тут все залежить від мене. Якщо біль пройде, зіграти зможу. А якщо виникнуть проблеми, краще пропущу один матч, щоб потім грати на повну силу. Рішення буде ухвалено ближче до матчу.

Після поєдинку "Фенербахче" - "Динамо" захисник киян Бадр Ель Каддурі зміг залишити поле стадіону "Шюкру Сарачоглу" лише за допомогою обслуговуючого персоналу. В середині другого тайму турецький футболіст Казим Казим намагався відібрати у Бадра м'яч, сильно вдаривши його в гомілкостоп. Через травму марокканець пропустив гру чемпіонату України проти ФК "Харків". Зараз здоров'я динамівця покращується.

- Вже все нормально, в неділю і понеділок вранці тренувався в загальній групі. Під час матчів збірних їздив до Марокко, але не грати за національну команду, а на консультацію до лікаря. У клініці провели обстеження і сказали, що немає нічого страшного. Звичайно, відразу після удару по нозі боявся, що це може бути щось серйозне. Мені було дуже погано, нога боліла жахливо, але наступного дня стало краще. Зараз все пройшло, хоча ступати на неї ще незручно. Гадаю, зможу зіграти вже в наступному матчі з "Зорею", якщо тренер довірить місце на полі.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()