Головне

У київському "Динамо" з'явиться болівійський півзахисник

09.10.2008 22:33 418 0

Як повідомляє болівійська FacetasDeportivas, футболіст болівійського клубу "Орієнте Петролеро" Ясмані Кампос поповнить склад киян.

Кампос підтвердив сьогодні, що він досяг угоди з київським "Динамо" про перехід в цей клуб після проходження медичного огляду. Він підкреслив, що мова не йде про перевірку його футбольних чеснот.

В інформації болівійського журналіста мовиться: "Угода про перехід в "Динамо" була досягнута, завдяки зусиллям відомого футбольного агента Даніеля Гонсалеса.

"Так, Даніель про все домовився", - підтвердив Кампос, який пробуде в Києві 10 днів, і у випадку, якщо керівництво і тренерський штаб українського клубу схвалять підписання угоди, Кампос повернеться до Болівії і дограє залишок сезону в своїй нинішній команді, а на початку січня повернеться до Києва, щоб почати підготовку до сезону у складі "Динамо", де вже працюють два його співвітчизника - Дієго Суарес і Альваро Гільєрмо Пенья".

Ясмані Кампос (05.10.1988р.), 174см/64кг, півзахисник креативного плану. У національній збірній Болівії дебютував в 2007-му році, провів за неї 13 ігор (3 голи). За основний склад "Орієнте Петролеро" виступає з 2006-го року, провів 51 матч (10 голів). За оцінками болівійських фахівців - один з найперспективніших молодих футболістів Болівії.

gpu.ua

Коментарі ()