Головне

Віталій Дєнісов: Одна перемога ще нічого не значить

04.10.2008 13:09 237 0
Автор єдиного голу у матчі "Ареснал" - "Дніпро" (0:1) Віталій Дєнісов вважає, що одна перемога ще нічого не означає:

"У нас було більше моментів. В "Арсеналу" був, по суті, лише один шанс відзначитися. Ми зуміли додати у другому таймі, у нас з'явилися моменти, виходи з флангів. Вважаю, що переміг той, хто більше хотів.

Будь-яка перемога приносить задоволення і гарний настрій. Після двох поразок потрібно було зібратися і постаратися реабілітуватися перед уболівальниками. Коли прагнеш виграти і приходить результат - це дуже радує. Але одна перемога ще нічого не означає. Потрібно продовжувати наполегливо працювати і добиватися наступних перемог.

Зізнаюся, було дуже важко, адже я давно не грав і трохи розгубив ігрову форму через брак практики. Радий, що вперше вийшов в основному складі цього сезону, та ще і команда перемогла - це додає сил.

Вважаю, що кризи не було. Аби нас обігравали всі підряд, ми б в матчах нічого не створювали, грали б лише на відбій - інша справа. Жодної кризи немає. Просто сталися зміни, і зараз ми намагаємося намацати свою гру. Зараз якраз буде трохи часу відпочити - і з новими силами в бій", - цитує узбецького захисника сайт ФК "Дніпро".

Коментарі ()