Головне

"Арсенал" – "Дніпро": післяматчеві коментарі тренерів

04.10.2008 12:15 336 0
Олександр Заваров, головний тренер "Арсенал":

Сьогодні була гра з розряду тих, в яких виграє той, хто заб'є перший гол. Моменти були й у нас, і в "Дніпра". Але не потрібно забувати, що це - "Дніпро", гарна команда, що грала в єврокубках. Думаю, що "Дніпро" поступово починає виходити з ями. І підбір гравців у них краще, ніж у нас. Ми намагалися сьогодні набрати очки, але не вийшло. На жаль, хлопці не настроїлися належним чином на "Іллічівець", і це дотепер продовжується. Добре, що в чемпіонаті настає перерва: можна буде і трохи відпочити, а деяким гравцям - переосмислити своє відношення до футболу. Є багато претензій до орендованих гравців, що, думаю, призупинили свій ріст. Якщо вони так далі будуть продовжувати, то у вищій лізі грати буде складно. Повторюся, що результат для нас негативний, але гра, напевно, сподобалася глядачам.

- Що скажете про стадіон?

- Ви знаєте, що ми завжди граємо в гостях, так що нам не звикати. Ми вчора провели тут тренування, відчули поле. Приємно було, що уболівальники знаходилися поруч з полем, переживали й уболівали за своїми командами. Думаю, будь стадіон тисяч на 20 більше - було б добре.

- Який стан ваших травмованих гравців: Беньо і Закарлюки?

- Уже 3-4 гри поспіль у нас хтось випадає. Для нас це велика втрата. Не грали Беньо і Закарлюка - довелося перебудовуватися. Плюс Жоземар ще не в тій формі, в якій повинний бути. А це наші провідні гравці, через які будується гра. Хотілося б, щоб вони скоріше поправилися. Не вистачає нам у центрі півзахисника, що міг би добре організувати гру. Через це приходиться грати частіше довгими передачами на Лисенка або на Півненка. Гравці середньої лінії ще не дуже добре конструюють гру, і це наша проблема.

Володимир Безсонов (в.о. головного тренера "Дніпра"):

- Матч склався вдало. Ми контролювали гру, велику частину часу володіли м'ячем. Результат говорить сам за себе. Якщо є перемога - виходить, виконали установку. Шкода, що не реалізували ще ряд гарних гольових моментів. У команді відбуваються зміни, і, думаю, ця гра показала, що вони в кращу сторону.

- Що сталося з Алсідесом? І чому залишився в запасі Калиниченко?

- Гра, що показував Максим, мене не задовольняє. Я усіх розумію. Він опинився в складній ситуації в "Спартаку", потім був перехід - усе це в позитивну сторону не впливає. Усе залежить від нього. Якщо він пред'явить до себе максимальні вимоги - виходить, виповзає з цієї ями. А що стосується Алсідеса, він на останнім тренуванні отримав травму коліна.

- Як вам гра Максима Пашаєва на позиції опорного хавбека?

- Він виконав те, що від нього вимагалося.

- А нападники, на ваш погляд, як зіграли?

- Можу сказати те ж саме. Задачу, що я перед ними поставив, вони виконали. Як у плані атаки, так і в плані оборони. Вони не тільки атакували, але і добре оборонялися.

ФК Дніпро

Коментарі ()